24 de ore de izolare cu… Deea Codrea

0

Deea Codrea, influencer și concurentă la Bravo ai stil, îți împărtășește ce simte ea în izolare, cum vede viitorul și programele care o încântă cel mai mult de când stă acasă.

1. La ce oră te scoli dimineața?

În ultimele zile nici eu nu mai știu. Uneori foarte devreme, alteori aproape de prânz, dar asta doar pentru că obișnuiesc să stau târziu, să citesc, să mă uit la documentare, să ascult muzică, să fac orice lucru mic pentru care spre rușinea mea nu aveam suficient timp înainte. Oricum, prefer diminețile în jurul orei 08:00, cu aerul ăla rece, cu liniște, cu fereastra larg deschisă și cu cea mai bună cafea.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Iubesc tot ce ține de skincare și cred că Deea de la 18 ani și-ar da ochii peste cap în momentul ăsta. Nu înțelegeam nimic atunci, de ce insista mama cu demachierea, cu crema, mi se părea așa, în zadar. Acum însă a devenit un obicei de care sunt mândră, îmi place pielea mea atunci când radiază de bine, așa că mă demachiez cu apă micelară, îmi curăț fața cu un gel de curățare, aplic musai toner cu vitamina C, serum cu Vit C, cremă mega ultra hidratantă și de 2 ori pe săptămână îmi pun diverse măști, de hidratare, evident!

3. Cum arată progarmul tău într-o zi de stat acasă?

Începe în mod cert cu o cafea bună cu spumă de lapte pe care ador să mi-o prepar, e ritualul meu. În timp ce îmi beau cafeaua și Luna ( pisica mea ) își mănâncă pliculețul, îmi place să ascult muzică bună, poate jazz uneori, alteori îl ascult pe Frank ( Sinatra ) și să nu fac nimic. După, încep să mă gândesc la content, ce mai filmez, ce mai scriu, ce ținute…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.