20 dintre cele mai stylish cupluri de la TV

0

Am selectat câteva cupluri celebre, cupluri de la TV, care ar merita felicitări de la experții în modă.

Charlotte și Trey din Sex and the City nu au sfârșit împreună, dar măcar arătau bine mereu

Un cuplu capricios, Charlotte și Trey păreau că aveau abilitatea de a se îmbrăca perfect în orice ocazie. În ciuda unui lanț de ciudate întâmplări (dintre care una a inclus un bebeluș de carton), cuplul nu i-a lăsat niciodată pe alții să îi vadă făcându-și probleme legate de ținutele pe care le alegeau pentru fiecare ocazie.

Danny și Mindy din The Mindy Project erau capricioși și stylish în felul lor propriu

Acest cuplu disfuncțional avea propriul său stil de a se potrivi. Mindy era o împătimită a printurilor strigătoare – la fel ca și personalitatea sa, iar Danny păstra lookul său clasic, cu culori șterse și cămăși. Totuși, la fel ca și relația lor, stilurile celor doi erau mereu perfecte împreună.

Cele mai stylish cupluri de la TV: Seth și Summer din The O.C. erau minunați în stilul californian de la începutul anilor 2000

O adorabilă alăturare a unui tocilar și a unei fete populare, acest cuplu portretizează perfect ideea de Calicool. Cei doi au ajuns împreună, după ce au fost vecini o perioadă îndelungată.

Unchiul Jesse și mătușa Becky din Full House aveau stiluri foarte diferite, dar arătau bine împreună

Un cuplu adorabil care a demonstrat lumii că susținerea pe care i oferi jumătății tale este indispensabilă. Jesse era rockerul pe care îl vezi adesea îmbrăcat în piele. Becky era mama aranjată, cu păr minunat și cu o garderobă care îmbină hainele funky stridente cu ținutele office.

Jane și Rafael din Jane the Virgin au un stil cuceritor pe care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.