20 de filme clasice pe care trebuie să le vezi dacă îți plac poveștile de dragoste

0

De cele mai multe ori, filmele de dragoste ne oferă o imagine care nu are legătură cu realitatea asupra unei relații de iubire dintre doi parteneri. Și chiar dacă încă mai crezi în poveștile de iubire cu final fericit sau nu, ei bine, aceste filme te vor face să apreciezi mult mai mult romantismul.

Ți-am pregătit o selecție a celor mai importante filme de dragoste pe care trebuie să le vezi:

1. The Philadelphia Story (1940)

Filmul The Philadelphia Story îi are în rolurile principale pe Katharine Hepburn, Jimmy Stewart și Cary Grant, care, într-un mod sau altul, reușesc să fie implicați într-un triunghi amoros. Dacă ești adepta filmelor romantice, dar care au în centrul lor și o situație care le poate schimba viața protagoniștilor, atunci trebuie să urmărești acest film.

2. Casablanca (1942)

Casablanca este considerat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. Filmul spune povestea a doi amanți care se reîntâlnesc într-un context nefavorabil. Rick Blaine află că femeia de care este îndrăgostit este căsătorită și decide să nu mai lupte pentru iubirea ei.

3. An American in Paris (1951)

Filmul An American in Paris este un alt film pe care ar trebui să îl urmărești dacă ești adepta peliculelor de dragoste. Filmul spune povestea de dragoste dintre Gene Kelly și Leslie Caron. Însă, lucrurile nu sunt atât de simple, deoarece Leslie este logodită cu un bărbat mult mai în vârstă, iar astfel lui Gene îi va fi mult mai greu să ajungă la inima ei.

4. Singin’ in the Rain (1952)

Singin’ in the Rain arată publicului modul în care arătau filmele mute de la Hollywood, dar și cum a fost trecerea de la cele mute la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.