17 filme clasice de groază pe care trebuie să le vezi dacă vrei să ai un Halloween reușit

0

Încă nu ai planuri de Halloween? Nicio problemă atunci, venim în ajutorul tău cu 17 propuneri dintre cele mai clasice și potrivite filme pe care trebuie să le urmărești în acea perioadă. Când vine vorba de Halloween, nu toată lumea alege să îl sărbătorească, însă, dacă faci parte din tabăra celor care vor să îl sărbătorească și totuși te-ai decis târziu, iată că o modalitate de a-l sărbători este să te uiți la unul dintre aceste filme.

De la filme thriller extrem de înfricoșătoare, până la filme cu personaje supernaturale, iată care sunt propunerile noastre:

1. Nosferatu (1922)

Nosferatu este unul dintre cele mai reprezentative filme horror. Spunem asta pentru că filmul care a fost lansat în anul 1922 are la bază romanul Dracula, scris de Bram Stoker. Filmul surprinde perioada din 1838, când s-a declanșat ciuma în orașul Wisborg.

2. Psycho (1960)

Dacă încă nu ai văzut filmul Psycho, iată că acum este momentul potrivit în care să faci asta. Filmul Psycho este o adaptare după romanul cu același nume, scris de Roban Bloch. Janet Leigh, care interpretează rolul Marion Crane, ajunge într-o seară, după o călătorie, să locuiască în hotelul lui Norman Bates, „Bates Motel”, care este destul de înfricoșător.

3. The Exorcist (1973)

Filmul The Exorcist este unul dintre cele mai cunoscute thrillere. Filmul arată modul prin care o tânără de 12 ani este posedată de demoni, iar în cele din urmă, apelează la un exorcist.

4. Carrie (1976)

Bazat pe romanul scris de Stephen King, filmul Carrie face parte din filmele clasice horror pe care trebuie să le vezi. Filmul o surprinde pe Carrie White, o adolescentă, care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.