16 celebrități care au devenit părinți la o vârstă fragedă

0

Dacă ești în acea perioadă a vieții în care te întrebi dacă a venit momentul în care să ai sau nu un copil, află cum aceste celebrități au devenit părinți sub vârsta de 25 de ani.

Fie că mereu te confrunți cu faptul că nu ai timp, vrei să te preocupi asupra propriei persoane, a carierei sau pur și simplu nu crezi că este momentul potrivit, fiecare dintre noi are dreptul să aleagă când să facă un copil sau nu. (Pentru că da, unele femei aleg să nu facă un copil și nu ar trebui să le judecăm.)

1. Natalia Vodianova

Natalia Vodianova este un fotomodel extrem de cunoscut de origine rusă. Ea a devenit mamă la o vârstă destul de fragedă, mai precis la 19 ani, când l-a născut pe fiul său, Lucas.

2. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a rămas însărcinată la 14 ani în urma unui abuz sexual de la un membru al familiei. Însă, din păcate, ea l-a pierdut prematur și a decis să fondeze un internat pentru fete.

3. Roseanne Barr

Actrița americană Roseanne Barr a devenit mamă la vârsta de 17 ani. Cu toate astea, ea a decis să o dea spre adopție pe fiica ei.

4. Tom Jones

Tom Jones a devenit părinte la vârsta de 17 ani. Cu toate că el a mai avut un fiu în urma unei relații extraconjugale, el s-a preocupat de educația lor.

5. Loretta Lynn

Cântăreața de muzică country Loretta Lynn a devenit și ea mamă încă de tânără. Ea a născut la vârsta de 16 ani.

6. Sofia Vergara

Sofia Vergara este o actriță extrem de cunoscută. Ea l-a născut pe fiul său, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara la vârsta de 19 ani.

7. Solange Knowles

Solange Knowles, sora lui Beyonce, a devenit mamă la vârsta la vârsta de 18 ani. Ea și soțul său, Daniel Smith,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.