15 reguli de etichetă pe care Kate Middleton nu le încalcă niciodată la o petrecere

0

Ne vom axa pe obiceiurile lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care este vestită pentru calitățile sale de gazdă. Despre aceasta se spune că adoră să gătească și să primească invitați. Ba chiar se mai spune și că îi servește în mod personal.

Într-adevăr, nu ne îndoim de șarmul său și cu siguranță și-a perfecționat manierele prin integrarea completă în familia regală, cât și prin numeroasele petreceri la care a participat de-a lungul vremii. Învață din acest articol regulile de etichetă respectate de Ducesa de Cambridge.

1. Formulează invitații și menționează ora de încheiere

Expertul în eticheta regală, Myka Meier, povestește despre Kate Middleton că Ducesa folosește Paperless Post’, adică aceasta nu folosește serviciile de livrare, ci poșta electronică sau înregistrările. De asemenea, nu este nimic greșit dacă încerci să precizezi la ce oră se va termina petrecerea.

2. Pregătește-te din avans

Nimănui nu-i face plăcere să-și petreacă tot timpul departe de invitați, gătind și aranjând masa. Așa că, în ziua de dinainte de eveniment, poți pune masa și să gătești tot ce se poate menține până a doua zi. Așadar, în ziua cea mare te poți concentra doar pe felurile care au mai rămas să fie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.