14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice

0

Teofil „Teo” Peter, unul dintre cei mai iubiți muzicieni ai scenei rock și membru fondator al formației Compact, s-a stins în urma unui accident rutier. Un pușcaș marin american, Christopher VanGoethem, a intrat cu viteză, cu un autoturism de teren, în taxiul în care se afla muzicianul, omorându-l pe loc.

„Am fost primul care a aflat, am fost sunat de ofițeri. Nu știam ce să fac. La Poliție, într-o pungă, erau câteva obiecte – cheile de la casă, mașină, portmoneul și niște bani. Cam asta a fost tot ce mai rămăsese, tot ce mai aduce aminte de el”, ne-a spus, cu un nodul în gât, Adrian Ordean, colegul său de trupă și prieten de-o viață cu artistul trecut în neființă.

14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice de atunci: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

Să-și amintească despre dimineața de după accident este unul dintre cele mai grele lucruri pentru el:

„Unul dintre cele mai nenorocite apeluri din viața mea l-am primit în dimineața zilei de 4 decembrie 2004, pe la 5 sau 6. Am răspuns deranjat. «Sunt cutare, de la Udriște (Secția accidente – Brigada Rutieră București – n.r.). Colegul dumneavoastră de trupă Teo Peter a fost implicat într-un accident rutier. Din păcate, a decedat». Am crezut că-i o glumă, dar ofițerul a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.