13 orașe din Europa surprinzător de romantice

0

Probabil că primul oraș care îți trece prin minte atunci când auzi cuvintele romantism și Europa în aceeași frază este Parisul, urmat imediat de Veneția. Însă dincolo de acestea există o mulțime de alte locuri care îți vor oferi o experiență cel puțin la fel de memorabilă ca cea de lângă Turnul Eiffel. Iată câteva sugestii de orașe europene pe care să le ai în vedere atunci când plănuiești o escapadă romantică:

Oslo, Norvegia

Având în vedere diversitatea cafenelelor și atracțiile turistice, te vei îndrăgosti iremediabil de Oslo. Când te afli aici trebuie să vizitezi Norwegian National Opera & Ballet și Vigeland Park. Vremea rece este perfectă pentru a te cuibări în brațele persoanei dragi.

Mykonos, Grecia

Santorini primește de obicei laudele când discutăm despre romantism, în timp ce Mykonos rămâne destinația preferată de tineri pentru distracție. Însă această insulă grecească are mult mai multe de oferit, precum plaje unde costumul de baie este opțional și taverne cu priveliști către mare.

Copenhaga, Danemarca

Când vine vorba despre Copenhaga, dragostea plutește mereu în aer. Canalele și străzile din piatră cubică creează un cadru idilic, în care te vei pierde alături de jumătatea ta. Vei găsi aici restaurante cu specialități culinare de care să vă bucurați împreună.

Ljubljana, Slovenia

Ljubljana nu este tocmai capitala de basm în care se scriu poveștile de dragoste, însă cu siguranță ar trebui să se întâmple un asemenea lucru. Aici vă veți bucura de cel mai relaxant masaj de cuplu, iar călătoriile cu barca spre apus vă vor lăsa cu niște amintiri cu adevărat impresionante.

Gdansk, Polonia

Lasă orașul Warsaw în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.