1,2,3, vară! Ce promisiuni să îți faci pentru o vară de neuitat

0

Când vine vorba de vară, auzim din ce în ce mai des povestindu-se despre „vacanța perfectă’, exercițiile cele mai eficiente pentru un „beach-body’ de invidiat sau cele mai noi metode de bronzare rapidă. Dar mai mult decât atât, vara este despre tine! Așadar, vara asta, uită de normele învechite de frumusețe și dă cancel vacanței pe care o tot faci în fiecare an, căci a venit momentul să îți promiți mai mult decât perfectul. Vorbesc, desigur, despre momentul în care îți promiți să devii cea mai bună și încrezătoare variantă a ta de până acum.

Pe scurt, am făcut un scurt research pentru tine și îți spunem care sunt tendințele verii în materie de vacanțe, bucătărie, self-care sau tech, dar și de ce ar trebui să îți propui să fii mai conșientă de mediul în care trăim. Pentru că, da, e cool să îți pese de cei din jur.

Promite-ți să vizitezi un loc nou, în fiecare vară

Sigur că multe dintre noi preferă, din obișnuință sau comoditate, să-și facă concediul în fiecare an în aceeași locație. Și, da, dacă vorbim de plajele virgine spaniole sau despre riviera franceză, e de înțeles de ce ai vrea să te întorci an de an. Dar cum rămâne, atunci, cu restul teritoriilor neexplorate, care promit să le farmece până și pe cele mai sceptice dintre noi? Trendurile actuale arată că, mai mult decât frumusețea peisajelor, experiențele unice sunt cele la mare căutare în 2019 – așadar promite-ți să optezi măcar o dată pe an pentru o vacanță atipică. Sugestia noastră? O cultură orientală sau un retreat de yoga în inima Asiei!

Promite-ți să experimentezi în domeniul culinar

Avocado, quinoa, kale sau sparanghel? Nu cred că e cazul să îți mai enumerăm beneficiile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.