12 dintre cele mai periculoase atracții turistice din lume, pe care oamenii continuă să le viziteze

0

Am putea spune că există două tipuri de persoane – cele care se bucură de vacanțele liniștite, interesați de muzee, arhitectură și preparate tradiționale, și cele care preferă aventurile și locurile inedite, mai puțin explorate de oameni. De la drumuri înguste și până la vârfuri înalte de stânci, iată 12 dintre cele mai periculoase atracții turistice pe care pasionații se avântă să le descopere:

Hawksbill Crag — Newton County, Arkansas

Oficiul de poliție din Newton primește anual între cinci și zece apeluri despre oameni care au căzut și s-au accidentat în timp ce escaladau Hawksbill Crag. Recent, o tânără a căzut de la 30 de metri înălțime și a murit, în timp ce-și făcea o poză în vârful stâncii.

Grand Canyon National Park — Arizona

În fiecare an, în timpul vizitei Marelui Canion, mor aproximativ 12 persoane. De obicei, printre cauzele morții se numără căzăturile de la înălțime, căldura, înecul, accidente de trafic și sinucidere.

Yungas „Death” Road — Bolivia

Marginile „Străzii Morții” sunt pavate cu omagii aduse peroanelor care și-au pierdut viața în accidentele de pe șosea. Drumul era mult mai periculos când șoferii auto și cicliștii îl împărțeau – o medie de 200-300 de persoane își pierdeau viața în fiecare an. Când mașinile și camioanele au fost redirecționate către un alt drum, numărul de decese a scăzut, însă cicliștii încă se aventurează pentru o experiență extremă. 

Precipice Trail — Acadia National Park, Maine

The National Park Service a declarat că aproximativ 160 de persoane își pierd viața anual în parcurile naționale. Precipice Trail din Parcul Național Acadia implică…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.