12 actori care au refuzat să interpreteze anumite roluri în filme celebre

0

Majoritatea personajelor au devenit cunoscute datorită interpretărilor impecabile ale actorilor, personaje pe care nu ni le putem imagina interpretate de alți actori, după ce am vizionat filmele. Ceea ce nu știm întotdeauna este faptul că, în anumite situații, producătorii au luat în considerare persoane complet diferite pentru rolurile principale. Aflând acest lucru, ne întrebăm cum ar fi schimbat un alt actor cursul filmului. Iată câteva exemple pentru un exercițiu de imaginație:

Matt Damon a refuzat rolul lui Harvey Dent din „The Dark Knight”

Rolul a fost interpretat de Aaron Eckhart. Damon a explicat într-un interviu în care a vorbit despre „Invictus” că a fost nevoit să refuze rolul lui Harvey „Two-Face” Dent din cauza timpului liber limitat pe care l-a avut în acea perioadă.

Angelina Jolie a refuzat rolul principal din „Gravity”

Rolul a fost interpretat de Sandra Bullock. Potrivit Variety, Angelina Jolie trebuia să interpreteze rolul din „Gravity”, filmul lui Alfonso Cuaron care a câștigat și un Oscar, însă l-a refuzat în vara anului 2010, fără să precizeze motivul.

Emily Blunt a refuzat rolul Văduvei Negre din „Iron Man 2″

Rolul a fost interpretat de Scarlett Johansson. Deși Emily a afirmat că refuzul a fost din cauza timpului liber limitat, Deadline a scris că principala problemă ar fi fost suma mică de bani pe care ar fi primit-o. Blunt le-a spus celor de la Screenrant că nu are regrete în legătură cu pierderea rolului.

Jack Nicholson a refuzat rolul lui Michael Corleone în „The Godfather”

Rolul a fost interpretat de Al Pacino. Într-un interviu cu Movieline, Jack Nicholson a spus că nu și-a dorit acest rol pentru că, la acea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.