12 actori care au fost concediați dintr-un show TV sau film

0

Concedierea unui actor din cadrul unui film sau al unui show TV se poate întâmpla din nenumărate motive, și așa cum vom vedea, acestea pornesc de la ideile opuse ale echipei în privința personajului până la acuzații de abuz sexual. Iată 12 actori care au fost concediați dintr-un film sau show de televiziune:

Kevin Spacey, concediat din „House of Cards”

Actorul Anthony Rapp a dezvăluit într-un interviu pentru Buzzfeed, în 2017, că a fost abuzat sexual de Kevin Spacey când era minor și lucra la teatru. În săptămânile care au urmat, alte 10 acuzații au fost înregistrate pe numele lui Spacey cu povești similare. Întregul scandal a dus la concedierea actorului din serialul produs de Netflix, „House of Cards”, iar ultimul sezon s-a concentrat pe personajul lui Robin Wright și ceea ce a urmat după moartea lui Frank.

Janet Hubert, concediată din „The Fresh Prince of Bel-Air”

Mătușa Viv a fost concediată în cel de-al treilea sezon, pentru că nu s-a înțeles cu Will Smith. Actorul a adresat subiectul la un post de radio, afirmând: „Pot spune direct că Janet Hubert voia ca show-ul să se numească „The Aunt Viv of Bel Air Show”. Chiar și după atât de mult timp, Janet încă îl învinuiește pe Will că i-a ruinat cariera.

Anne Hathaway, concediată din „Knocked Up”

În 2007, Anne a primit rolul lui Katherine Heigel în filmul „Knocked Up”. S-a zvonit că a fost înlocuită înainte de începerea filmărilor, deoarece ea și regizorul Judd Apatow aveau viziuni diferite în legătură cu scena nașterii. Într-un interviu cu Allure, Anne a spus: „M-am gândit la acel lucru… Judd a avut dreptate în privința scenei. Nu am fost împotriva scenei. Având…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.