11 filme înfricoșătoare perfecte de Halloween potrivite pentru o petrecere în pijamale

0

O altă sărbătoare este deja aici, dar probabil că nu sărbătorești așa cum ai face în mod normal. Cu multe zone ale țării care limitează capacitățile și chiar anulează multe evenimente, cum ai putea să sărbătorești Halloweenul bucurându-te în continuare de factorul de frică pe care cu siguranță ți-l dorești în această perioadă a anului? Răspunsul este: cu un maraton înfricoșător de film! Este momentul perfect pentru a-ți îmbrăca pijamaua de damă preferată, a lua o pătură moale confortabilă, a pregăti niște porumb și a te așeza pentru o noapte înspăimântătoare.

 

Cu atât de multe opțiuni, ar putea fi greu să decizi la ce să te uiți. Avem câteva optiuni favorite care ne fac să intram în spiritul Halloween-ului și sperăm că te vor face și pe tine. De la filme clasice la thrillere moderne, există ceva potrivit pentru toată lumea!

 

Halloween (1978) – Niciun Halloween nu este complet fără filmul original de Halloween înfricoșător. În acest film clasic, Michael Myers a ieșit dintr-un spital pentru oameni cu probleme mintale pentru a se întoarce în orașul natal pentru a termina treaba de acum 15 ani.

 

Un loc liniștit (2018) – Când creaturile extraterestre preiau pământul și, în afară de aceasta, șterg creaturile vii de pe planetă, singura modalitate de a supraviețui este prin a nu face zgomot. Nu țipa în timp ce vizionezi acest film. Nu știi niciodată cine te va auzi.

 

The Birds (1963) – Alfred Hitchcock a îngrozit o generație întreagă cu acest film despre păsări care atacă inexplicabil oamenii dintr-un oraș întreg. S-ar putea să nu mai ieși niciodată afară după ce ai văzut acest film realizat de maestrul suspansului.

 

Annabelle (2014) – Păpușă posedată, activitate paranormală … Trebuie să spunem mai multe? Vei dormi cu un ochi deschis după acesta.

 

Noi (2019) – Imaginează-ți că ești bântuit de tine însuți. În acest film, o familie se luptă cu doppelgangerii care vor să-i omoare. Dacă îți place sângele, atunci acest film este perfect pentru tine.

 

Children of the Corn (1984) – Un cult înfiorător al copiilor însetați de sânge se revoltă împotriva adulților în acest film îngrozitor al lui Stephen King. S-ar putea să nu mai mergi niciodată la țară.

 

Paranormal Activity (2007) – Nu știi niciodată ce primești atunci când cumperi o casă nouă. Casa de vis a acestui cuplu, a devenit de fapt cel mai mare coșmar.

 

The Exorcist (1973) – Acest film este considerat unul dintre cele mai înfricoșătoare filme realizate vreodată pentru un motiv întemeiat. Te va bântui mult după creditele finale. De asemenea, este posibil ca supa de mazăre să nu fie ceva ce să vrei să mai mănânci pentru destul de mult timp.

 

It (1990 sau 2017) – Orice versiune alegi, vei înțelege foarte repede de ce atât de mulți oameni urăsc clovnii. Tipul acesta nu este aici pentru a aduce bucurie.

 

The Shining (1980) – După ce ai stat în casă atât de mult timp, s-ar putea să nu fie filmul ideal de urmărit decât dacă, desigur, ai încredere în soțul tău.

 

The House on Haunted Hill (1999) – Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii prins într-o casă bântuită peste noapte? Urmărește acest film și nu te vei mai întreba. De asemenea, nu vei accepta niciodată o invitație de la un tip care deține un parc de distracții pentru a participa la o petrecere de ziua de naștere.

 

NOTĂ: Filmele pe care le-am enumerat mai sus sunt cele mai bune atunci când sunt vizionate împreună cu copii mai mari sau alți adulți.

 

Pentru a putea sărbători Halloween-ul cum se cuvine, ai putea să optezi și pentru o pijama nouă – una moale, netedă și comodă, precum sunt pijamalele din satin. Intră pe Adictiv.ro și vei găsi o gamă variată de cămăși de noapte, halate de damă și pijamale de damă din satin potrivite pentru toate gusturile și toate ocaziile.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.