10 vedete care au revenit în lumina reflectoarelor după ce au trecut printr-o perioadă dificilă

0

Și în cazul în care decid să revină, poate fi ușor dificil la început, dar nu imposibil.

Îți arătăm 10 vedete care au reușit să treacă peste momentele dificile și au revenit în lumina reflectoarelor:

1. Winona Ryder

Serialul Stranger Things’ este cel care a reușit să o aducă pe Winona Ryder înapoi în atenția publicului. Ea a atins un succes incredibil în anii ’80 și ’90. Însă, în 2001 ea a fost arestată deoarece a furat câteva articole vestimentare dintr-un magazin, dar și pentru că deținea anumite substanțe interzise. Actrița și-a luat o pauză o perioadă, care se pare că a fost chiar benefică.

2. Britney Spears

Britney Spears a atacat paparazzi cu o umbrelă și a ajuns chiar și într-o clinică de reabilitare. Cu toate problemele pe care le-a avut și în care a fost implicată de-a lungul timpului, ea a continuat să cânte și să scoată chiar și un album după perioada grea pe care a avut-o.

3. Kesha

După o perioadă de cinci ani în care n-a mai scos niciun album, Rainbow’, albumul pe care l-a lansat în anul 2017 celebrează întoarcerea ei. Kesha s-a confruntat și cu violența domestică din partea producătorului cu care avea un contract. Cu toate acestea, a continuat să facă ceea ce îi place, și anume muzică.

4. Eminem

În anul 2005, Eminem și-a anulat un turneu în Europa. După ce prietenul său, Proof, a fost împușcat și a murit, el a început să se confrunte cu depresia. În anul 2009 a revenit cu albumul Relapse’, după care a dispărut din nou. A revenit în anul 2017, odată cu albumul „Revival’ în care a colaborat cu mai mulți artiști, precum Beyoncé, Ed Sheeran, Pink și Alicia Keys.

5. Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres este extrem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.