10 ținute ale membrilor familiei regale britanice care au creat controverse

0

Membrii familiei regale trebuie să respecte, de obicei, un anumit protocol, care include mai multe restricții. De exemplu, nu au voie să se fotografieze cu fanii sau să posteze frecvent pe rețelele sociale. O altă parte de reguli, unele neoficiale chiar, se referă la vestimentație. De cele mai multe ori, când un membru al familiei regale participă la un eveniment oficial, ținuta sa este unul dintre cele mai discutate aspecte. Iată 10 momente în care vestimentația lor au stârnit controverse:

Prințesa Michael de Kent a purtat o broșă considerată de multe persoane rasistă, la prima ei întâlnire cu Meghan Markle

Când Ducesa de Sussex a întâlnit familia regală pentru prima dată, la prânzul anul de Crăciun organizat de Regina Elisabeta a II-a în 2017, Prințesa Michael de Kent a ajuns la eveniment purtând o broșă ce înfățișează o persoană de culoare. Kent a fost acuzată că a purtat broșa pentru a o insulta pe viitoare soție a Prințului Harry. După ce s-a confruntat cu o mulțime de critici, prințesa și-a cerut scuze.

Prințesa Diana a purtat acea little black dress considerată de mulți The Revenge Dress (rochia răzbunării)

Nu este un secret faptul că Prințul Charles și Prințesa Diana au avut o relație tumultoasă. În seara premierei documentarului controversat al Prințului Charles, în 1994, cel în care acesta recunoaște că a avut o aventură, Diana a ajuns la Serpentine Gallery îmbrăcată într-o rochie neagră din catifea, cu umerii goi. O ținută pe care niciun alt membru al familiei regale nu a îndrăznit să o îmbrace până atunci. Ca o consecință, rochia a rămas în istorie ca The Revenge Dress.

Meghan Markle a purtat o rochie cu umerii goi la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.