10 seriale clasice pe care merită să le re(vezi) în această perioadă

0

Chiar dacă ne petrecem timpul în casă, asta nu înseamnă că nu avem o mulțime de activități pe care le putem face. De la citit, gătit, meditat, sport până la vizionarea unor seriale care au devenit clasice. 

Iar în cazul în care nu mai aveai idei cu privire la ce anume să urmărești pe Netflix sau alte platforme online, venim în întâmpinarea ta cu o serie de recomandări pe care ar trebuie să le iei în considerare.

1. The Twilight Zone

Dacă ești o fană a serialelor fantasy, atunci The Twilight Zone este potrivit pentru tine. În fapt, serialul este o continuare a altuia, produs între anii 1950-1960 de către scenaristul Rod Serling. De la groază, mister sau extratereștii, pe toate le vei descoperi în serial. 

2. Mad Men

Cu toate că s-a terminat în urmă cu cinci ani, serialul Mad Men încă mai este unul apreciat. Acesta surprinde povestea lui Don Draper, interpretat de actorul Jan Hamm, și a agenției de publicitate la care lucrează, Sterling Cooper Advertising Agency. Acțiunea se petrece în New York, în 1960. Vei vedea cum pe rând, atât femeile, cât și bărbații, vor fi puși în poziții de putere și vor încerca să împace viața personală cu cea profesională.

3. Buffy the Vampire Slayer

Actrița Sarah Michelle Gellar, protagonista din serialul Buffy the Vampire Slayer, este acea fată elegantă, mereu la modă, pregătită să cucerească lumea. Serialul are în prim-plan aventurile unei adolescente care pornește pe urmele vampirilor.

4. Breaking Bad

Un alt serial ajuns repede clasic este și Breaking Bad. Acesta s-a sfârșit în urmă cu șapte ani, însă încă mai este urmărit. Serialul surprinde povestea lui Walter White,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.