10 semne că te afli într-o relație care este pe cale să se termine

0

Cum îți dai seama că te afli într-o relație care este pe cale să se termine? Iată câteva semne care îți confirmă faptul că ceea ce presupuneai de mult timp este adevărat, iar primul pas pe care trebuie să-l faci este să recunoști acest lucru:

Vrei mai mult spațiu

Cu toții avem nevoie de spațiu personal și de timp pe care să-l petrecem singuri. Însă dacă acest timp a devenit o prioritate în comparație cu momentele petrecute împreună, ar trebui să știi că acesta este un semn clar că relația nu funcționează așa cum ar trebui.

Te străduiești să îmbunătățești relația, însă partenerul nu depune același efort

Un parteneriat sănătos are nevoie de doi oameni pentru a funcționa. Dacă observi că te străduiești să faci ca lucrurile să funcționeze, însă nu primești același efort în schimb, cel mai bine este să te gândești serios la ceea ce se întâmplă între voi și să iei o decizie spre binele tău.

Timpul v-a arătat că există câteva diferențe în aspirațiile pe care le aveți

Fii realistă în ceea ce privește viitorul vostru împreună. Obiectivele pe care le aveți vă duc pe același drum? Sunteți amândoi dispuși să faceți compromisuri?

Nu aveți același nivel de motivație

Fie că ne referim la carieră, educație sau dezvoltare personală, fiecare partener ar trebui să aibă bine definite planurile pe care și le dorește îndeplinite. Dacă există o diferență majoră între nivelurile voastre de ambiție, s-ar putea să întâmpinați probleme serioase.

Unul dintre voi este dependent de celălalt

Cu toții știm că o relație sănătoasă este bazată în mare parte pe echilibru, deci orice exagerare din partea unuia dintre parteneri poate duce la dezastru. Gelozia, posesivitatea sau controlul extrem sunt comportamente care distrug aproape iremediabil relațiile. 

Te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.