10 semne că el se joacă cu sentimentele tale (și cum să te ferești de asta)

0

Realitatea este că există ceva interesant în toate aceste jocuri. Nu înseamnă că este imposibil să ai ceva stabil – la un moment dat te saturi de toată această luptă și ești pregătit să te stabilești, alături de o persoană pe care o iubești.

Unele dintre noi preferăm să sărim peste etapa jocurilor – și există modalități prin care te poți scuti de drame și prin care îți poți da seama că el este un player.

Îl vedem în filme, citim despre el, dar ce faci dacă tipul de care ești interesată este playerul pe care ai ajuns să îl detești? Uită-te după aceste semne care îți pot indica faptul că el este un Casanova modern.

1. Te face să aștepți

Apare târziu, anulează planurile și nu răspune la mesaje și emailuri uneori. Timpul tău nu este important pentru el pentru că știe că te poate vedea oricând vrea.

2. Admiră mereu și alte femei

O femeie frumoasă îi intră în raza vizuală și el nu se mai concentrează asupra ta? Se îndepărtează de tine atunci când alte fete sunt în jur? Ar putea fi semne ale faptului că vrea să pară disponibil și neimplicat. Dacă este ocupat să își caute o următoare posiblă parteneră în timp ce este cu tine, renunță.

3. Flirtează și e prea prietenos

Deși aceasta poate fi o trăsătură inocentă a unora, un player nu știe cum să se controleze.
Flirtatul este al doilea limbaj al său. Îi spune „scumpo’ casierei, o strigă dragă’ pe chelneriță, iar barmanița drăguță este noua lui cea mai bună prietenă. Fiecare femeie cu care interacționează are potențial într-un fel sau altul.

4. Fluxul comunicării se modifică mereu

Într-o zi vorbiți incontinuu, iar în ziua următoare nu mai auzi nimic de la el. Dacă inconsistența nu poate fi explicată de muncă sau de alte obligații, o comunicare eficientă nu ar trebui să funcționeze în acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.