10 orașe pe care ar trebui să le vezi prima dată când călătorești singură

0

Dacă nu ai călătorit niciodată singură, prima ta destinație este cea care te va influența cel mai mult pe viitor, așadar este bine să te informezi înainte să o alegi.

Există destinații în care te vei descurca mai ușor, locuri mai sigure, însă totul depinde de tine și de ceea ce vrei să faci/să vizitezi în această vacanță. Astfel, în funcție de nivelul tău de încredere și de doza de aventură pe care vrei să o ai, ți-am pregătit 10 orașe în care persoanele aleg să călătorească singure.

1. Lisabona, Portugalia

Lisabona este un oraș perfect pentru cei care călătoresc singuri pentru prima dată. Nu ar trebui să îți faci prea multe griji în privința siguranței, Portugalia fiind pe locul trei în topul celor mai sigure țări din lume și vei găsi tot felul de activități interesante. Te poți plimba pe străduțele vechi din Bairro Alto, poți urmări spectacole de fado sau te poți face mici excursii de o zi la obiectivele turistice aflate în apropiere, de exemplu Palatul Sintra.

2. Sydney, Australia

Dacă îți dorești o adevărată aventură, poți călători pe un alt continent. Sydney este oraș îndepărtat, însă te vei descurca ușor cu limba vorbită. În plus, dacă ești pasionată de sporturile nautice, aici este locul tău. Poți încerca să faci surf, iar dacă ești o persoană destul de sociabilă, poți cunoaște persoane noi cu care poți pleca în diferite drumeții, existând numeroase trasee cu peisaje spectaculoase. Nu uita de petrecerile ținute pe plajă. Este bine de știut că prețul unui bilet de avion poate fi destul de costisitor și, având în vedere că este bine să stai cel puțin două…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.