10 motive pentru care este extraordinar să fii singură, fără un partener

0

De multe ori suntem convinse că a avea un partener reprezintă cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla în viață, însă orice persoană care a fost implicată într-o relație îți poate spune că lucrurile nu sunt chiar atât de minunate pe cât ai crede.

Există numeroase beneficii de care ai parte atunci când nu ai un partener, iar noi îți vom spune doar câteva dintre ele.

Ai libertatea de a te concentra pe propria persoană

A fi singură îți oferă libertatea de a-ți stabili programul exact așa cum îți dorești, de a-ți aloca momente prețioase în care să te concentrezi pe propria persoană, pe ceea ce îți dorești să devii și pe modurile în care poți face asta. Nu este nimeni în jur care să îți solicite atenția, așa că nimic nu te împiedică să devii persoana la care visezi.

Mai multe ocazii ca să cunoști oameni noi și interesanți

Oamenii implicați în relații au de multe ori tendința de a trăi într-o bulă în care nu sunt decât ei doi. Atunci când nu ai un partener, îți poți mări cercul social și poți cunoaște persoane foarte interesante. Și nu, nu ne referim neapărat la potențiali parteneri.

Ai alături oamenii care chiar contează pentru tine

Atunci când ești într-o relație, există o regulă nescrisă care precizează că ar trebui să vă întâlniți atât cu prietenii tăi, cât și cu ai lui. Ei bine, asta înseamnă uneori că vei fi nevoită să îți petreci timpul alături de oameni care nu îți plac și cu care nu ai nimic în comun. Însă nu este nevoie să faci vreun compromis pentru că acum ai la dispoziție 365 de zile în care te poți întâlni exact cu cine vrei tu.

Economisești bani (foarte serios vorbind)

A fi într-o relație vine la pachet cu unele cheltuieli. De la întâlniri, mers la cinema sau restaurant, cine elegante pregătite acasă – totul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.