10 moduri simple prin care poți da mai mult volum părului lipsit de vitalitate

0

Părul subțire este delicat și fragil și, de cele mai multe ori, lipsit de vitalitate și volum. Este frustrant să fie nevoie de o mulțime de produse pentru a-l aranja, însă dacă îți dorești mai mult volum, poți încerca și aceste trucuri.

1. Fii atentă la lungimea părului

Părul lung își va pierde mult mai repede din volum, mai ales dacă ai un fir de păr subțire. O variantă chic și ușor de aranjat este lobul, adică acel bob mai lung, lungimea părului nedepășind clavicula. Dacă ai mai mult curaj și vrei să faci o transformare vizibilă, o variantă este o tunsoare pixie cut în stilul celei pe care o are acum Katy Perry.

2. Încearcă o tunsoare în trepte

Dacă îți este teamă să tai mai mult de 2-3 centimentri, optează pentru o tunsoare în trepte, rolul acesteia fiind să adauge volum. Se potrivește în general oricărei forme a feței și este foarte ușor de aranjat.

3. Nu te feri de șuvițe sau balayage

Joacă-te atunci când vine vorba de culoarea părului tău. Încearcă să adaugi câteva suvițe mai deschise sau, cel mai recomandat, încearcă și tu stilul iubit de numeroase vedete, balayage-ul. Folosind diferite tonuri și nuanțe, acest hairstyle dă senzația că părul tău este mai bogat, cu mai mult volum, un lucru pe care, de altfel, ți-l și dorești.

4. Fii atentă la produsele pe care le folosești

Dacă ai un păr subțire, lipsit de volum, încearcă să te ferești de produsele cremoase. Acestea fac părul mai mătăsos, însă asta înseamnă că va fi și mai lipsit de volum, lucru pe care încerci să îl eviți. Alege în schimb un șampon special pentru această problemă și nu te feri de produsele pentru texturare.

5. Folosește un difuzor atunci când îți usuci părul

Dacă folosești uscătorul de păr cu acel accesoriu, părul tău va avea mai mult volum. Fie că îl usuci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.