10 moduri prin care partenerul tău va rămâne îndrăgostit de tine pentru totdeauna

0

Oricare ar fi motivul, un lucru este clar: la fel ca și noi, bărbații simt nevoia de a fi respectați și apreciați. Este foarte deconcertant pentru un bărbat să simtă că și-a dezamăgit partenera în vreun fel. Pentru că el dorește să fie, de fapt, eroul ei!

Așa că am alcătuit pentru tine o listă cu 10 moduri prin care poți păstra pasiunea în cuplu:

1. Fii dispusă să inițiezi partide de sex!

Adeseori, bărbații pun semnul egalității între sex, dorință și disponibilitate. Așa că fă-l pe iubitul tău să se simtă dorit, exprimându-ți dragostea și în mod fizic.

2. Fii deschisă să experimentezi

Atunci când vine vorba de confort, poate fi foarte ușor să intri într-o zonă de confort, iar frica de necunoscut te poate împiedica să experimentezi lucruri noi în dormitor. Așa că încearcă lucruri noi alături de iubitul tău! Dacă nu o vei face tu, cu siguranță va găsi o altă femeie dispusă să o facă! Nu-ți sugerez să te implici într-o activitate sexuală care îți trezește repulsie, ci doar să ieși un pic din zona de confort și să fii dornică să explorezi și să experimentezi lucruri noi alături de bărbatul pe care îl iubești!

3. Nu deveni prea disponibilă!

Uneori, în relația de cuplu, femeile au tendința de a deveni prea disponibile, prea dornice să fie plăcute. Bărbații intră în relații cu o imagine foarte clară în legătură cu modul în care ar trebui să fie femeia pe care și-o doresc ca parteneră de viață (și, de multe ori, această imagine nu seamănă deloc cu partenerele lor ocazionale). Din păcate, există femei care se străduiesc prea mult să devină persoana dorită de parenerii lor, însă își pierd identitatea în acest proces. Și, într-o bună zi, bărbatul își dă seama că are alături exact ce și-a dorit, dar nu mai e sigur că-și mai dorește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.