10 moduri în care să savurezi perioadele în care ești singură

0

Pare că întreaga lume vrea să te susțină în această căutare, dar există prea puțină preocupare pentru aceia care aleg să petreacă o perioadă de unii singuri, (re)învățînd să se bucure de propria companie și de creativitatea cu care vine la pachet această perioadă.

De multe ori, atunci când ești singură, ai impresia că ai eșuat social, ceea ce este până la urmă o idee de-a dreptul ridicolă, mai ales că din ce în ce mai mulți conștientizează că relațiile pe care le-au întemeiat în tinerețe au picat testul timpului, iar acum sunt liberi să se bucure din nou de burlăcie, învățând cum să fie fericiți la singular.

Dacă încă ai îndoieli și ți se pare că n-ai cum să fii fericită de una singură, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a profita cât mai mult de situație. Și, între timp, nu abandona ideea că într-o zi vei găsi marea iubire!

1. Învață să te relaxezi!

Perioada în care nu ai un partener nu va dura pentru tot restul vieții tale! Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te panichezi și să te gândești că trebuie să găsești pe cineva imediat, sau altfel viața ta se va sfârși. Aerul de disperare este, de departe, cea mai negativă energie pe care o poți proiecta în jurul tău. Te va face insensibilă la posibilele semnale de alarmă pe care le vei observa la un potențial partener și te va plasa în fel și fel de situații de compromis. În schimb, bucură-te că ți s-a dat această ocazie specială de a te cunoaște mai bine pe tine însăți. Dacă tu te simți inconfortabil la gândul de a petrece timp doar tu cu tine, ce te face să crezi că altcineva se va bucura să facă acest lucru? Această situație poate fi una destul de provocatoare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.