10 machiaje extravagante pentru primăvara 2019

0

E adevărat, în ultimii ani, culorile acide și puternice, care erau până acum rezervate de obicei machiajului pentru primăvară/vară, au fost permise și în sezonul rece. Însă cine are dispoziție să poarte nuanțe psihedelice când e vremea mohorâtă? Soarele, în schimb, ne îmbie să purtăm machiaje fluo, să abuzăm de pudră bronzantă, de glitter, can anii 80, chiar și în miezul zilei! Iată 10 machiaje extravagante pentru primăvara 2019 pe care merită să le încerci:

True blue

Ten diafan, sprâncene fixate ascendente și, centrul de interes: ochi înrămați de un machiaj mono într-o nuanță de albastru fluo, dublată de gene îmbrăcate cu două straturi de mascara într-o nuanță înrudită. Iată rețeta unui look cool de primăvară!

Artă abstractă

Experimentează cu culorile și cu texturile și creează-ți un machiaj unic, inspirat de diversitatea curcubeului, dar și de operele de artă abstractă – capodopera ești tu.

Extra highlight

Iubim highlighter-ele pentru că oferă un plus de dimensiune și rotunjime trăsăturilor, însă cine a spus că ar trebui să ne rezumăm doar la tușe discrete? În această primăvară experimentează cu texturile și formule sidefate, ce reflectă puternic lumina, și aplică-le peste tot: pe obraji, pe tâmple, în stilul anilor 80, chiar și pe buze sau pleoape.

Machiaje extravagante pentru primăvara 2019: Tușe acide

Un machiaj rapid și la fel de șic precum unul complex este să-ți accentuezi pleoapele cu un tuș într- culoare violentă, dar jovială, precum un portocaliu aprins. Cu acest look nu ai nevoie să-ți aplici alte produse, precum mascara sau ruj – less is more.

Finish metalic

Sunt în continuare în trebduri pleoapele în nuanțe metalice,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.