10 machiaje de vară pentru ochii verzi

0

Știai că doar 2% din populația planetei are ochii verzi? E cea mai rar întâlnită culoare de iris, iar când vorbim de cochetărie, ochii verzi arată superb asortați cu absolut orice culoare. Însă, pentru un machiaj actual, inspiră-te din look-urile de catwalk pentru sezonul cald și descoperă cele mai cool machiaje de vară pentru ochii verzi.

1. Privire încondeiată

Dacă îți dorești să arăți ca și cum tocmai ai coborât din paginile de beauty ale unei reviste glossy, inspiră-te din privirea încondeiată artistic pe care am cules-o din show-ul Dior. Machiajul poate fi simplu de realizat dacă folosești un fard cremos sub formă de chubby stick, într-o nuanță intensă de brun.

2. Delicată

Pentru un look feminin și delicat, mizează pe contrastul fascinant care se întâmplă între nuanța ta de verde și un pigment roz, cu textură perlată. După aceea nu mai ai nevoie de absolut nimic: nici de mascara, nici de tuș sau de alte umbre. Poți în schimb să-ți machiezi sprâncenele și să îți perii genele sau să folosești un clește pentru modelare.

3. Tușe de smarald

Te-ai gândit că ochii verzi nu se machiază cu verde? Ei bine, poți încălca această regulă dacă folosești tușe de smarald dispuse artistic, ca-ntr-o lucrare de Pollock.

4. Sparkle!

Glitter-ul arată senzațional alături de orice culoare de iris, însă parcă verdele contrastează într-un mod cu totul special înrămat de particule aurii, ce sclipesc în ape.

5. Alură de Cleopatra

Acest look pare o artă naivă după celebrele machiaje egiptene. De fapt, e o interpretare modernă a unor jocuri de umbră și culoare ce datează dinaintea erei noastre.

6. Machiaje de vară pentru ochii verzi: Efecte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.