10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

0

Noi îți spunem care sunt cele 10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire.

1. Nu încerca să pari altcineva decât cine ești în realitate

Sau, cu alte cuvinte, exprimă-ți preferințele și personalitatea. Dacă ești invitată la sushi, iar tu nu ești o fană a bucătăriei asiatice, nu accepta propunerea, doar pentru că te temi să nu faci o impresie proastă la prima întâlnire. La fel, dacă ți se propune să ieșiți la un wine bar, iar tu nu bei, de obicei, alcool nu ești obligată să spui da, ca să nu treci drept o persoană dificilă. Dacă ești întrebată ce preferi la desert, ce vin îți place, sau unde ai vrea să ieșiți, nu răspunde evaziv: „ce vrei tu!’, „mi-e indiferent!’, „nu am o anume preferință’.

Să-ți verbalizezi preferințele înseamnă să nu disimulezi și să încerci să pari altcineva. Înseamnă să fii tu însăți!

2. Nu întârzia intenționat!

Este important ca la prima întâlnire să nu întârzii! Ți-ar plăcea ca tipul cu care ai întâlnire să se lase așteptat? Cu siguranță nu! Atunci, trebuie să te asigur că și reciproca e valabilă. Așa că sfatul nostru este să-ți calculezi timpul pe care vrei să-l aloci machiajului, coafurii și oricăror altor pregătiri pe care le ai în vedere și să anticipezi chiar și eventuale blocaje în trafic.

3. Nu purta haine inconfortabile!

O primă întâlnire nu este momentul potrivit ca să porți pentru prima oară acea pereche de pantofi superbi cu toc amețitor pe care i-ai cumpărat la ultima ședință compulsivă de shopping sau acea rochie strâmtă pe care o închizi la fermoar doar ținându-ți răsuflarea. De ce? Primele întâlniri sunt momente încărcate cu suficientă anxietate încât să mai adaugi un disconfort suplimentar. Plus că, daca ți se propune o plimbare romantică, ar fi păcat să o refuzi pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.