10 lucruri pe care hairstylistul tău și-ar dori să le știi

0

Iată care sunt cele 10 lucruri pe care ar trebui să le știi data viitoare când mergi la salon:

Lasă-ți telefonul în geantă

Specialiștii spun că sunt frecvent deranjați de atitudinea clientelor în timpul tunsului, în special, precizând că este foarte dificil să-și facă treaba atunci când acestea stau și se uită la telefon. Majoritatea dintre ei vor ca tu să știi că ar fi bine să-ți lași telefonul în geantă în timpul procesului, pentru a putea primi rezultatul dorit.

Îngrijește-ți părul constant

Folosește produsele speciale pentru părul tău, cele recomandate de hairstylist. Ai grijă să respecți indicațiile pe care acesta ți le dă la fiecare vizită, pentru a-ți menține părul sănătos.

Nu întârzia la programare

Poți întârzia maximum 15 minute la programare, însă nu mai mult, deoarece va avea un impact asupra activității hairstylistului din acea zi. În acest fel, celelalte programări vor fi decalate, un lucru pe care niciun hairstylist nu și-l dorește. Totuși, dacă urmează să întârzii mai mult, asigură-te că trimiți un mesaj sau suni la salon înainte.

Protejează-ți noul look

Poți recrea look-ul obținut la salon folosind produsele și ustensilele potrivite. De exemplu, aplică întotdeauna un produs de protecție înainte de uscarea părului cu foehn-ul. În felul acesta vei proteja părul de căldură și îți va fi mult mai ușor să-l descurci și să-l stilizezi așa cum îți dorești.

Fii realistă

Nu toate look-urile pot fi obținute într-o singură ședință. Iar cel mai bun exemplu este trecerea bruscă de la brunet la blond. Deși pare o procedură care se realizează în două ore, se numără printre cele mai complicate din această arie. De asemenea, dacă îți dorești o schimbare drastică, programează-te pentru un diagnostic.

Poți arăta fotografii cu tunsoarea sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.