10 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă ai un partener cu stima de sine scăzută

0

Multe am trecut deja prin asta. Ești convinsă că tu ești aceea ce îl va putea schimba sau repara într-un final. O să simți acest impuls mai ales dacă ești o persoană sensibilă, ce empatizează foarte ușor.

Dar nu-l poți schimba. Nu pentru că nu ești îndeajuns de bună, ci pentru că pur și simplu nu poți.
A experimenta insecuritatea este absolut normal, uneori poate chiar să schimbe un om într-un mod ce îl va ajuta pentru totdeauna. De exemplu, dacă un bărbat nu este fericit cu propriul corp, își schimbă dieta și începe să facă sport. Dacă o femeie simte că nu reușeste să atingă succesul, începe să lucreze mai mult și crează un plan de acțiune realist.

Totuși, atunci când o persoană are o stimă de sine extrem de scăzută îți poate afecta și ție modul în care te privești. Ți-am pregătit câteva motive ce te vor face să te gândești de două ori atunci când vrei să ieși cu un astfel de om:

1. Nu te iubește

Sigur, poate să îți spună că te iubește de o mie de ori pe zi, dar o face sincer? Cum ar trebui să știe dacă iubește pe cineva dacă nu se place nici măcar pe el? Poate adoră atenția pe care i-o oferi, dar acesta este genul de dragoste pe care ți-l dorești?

2. Va căuta atenția altundeva

Nu contează de câtă dragoste și afecțiune dispui, niciodată nu va fi de ajuns. Persoana pe care o ai lângă tine are nevoie de validarea celorlalți pentru că dragostea nu vine din el, ci din surse externe.

3. Poate fi extrem de gelos

Poate va dori să îți caute prin telefon și să îți șteargă fostul de la prieteni pe Facebook. Poate, cu cât trece mai mult timpul, nu va mai dori să petreci timp cu prietenii sau familia. Te va urmări constant și vei fi acuzată de lucruri pe care nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.