10 filme triste pe care nu ar trebui să le vezi singură

0

Îți propunem câteva filme care au în spate povești impresionante, unele dintre ele bazate chiar pe întâmplări reale. Din acest motiv, încărcătura emoțională este foarte mare, însă subiectele te vor pune, cu siguranță, pe gânduri:

Beautiful Boy (2018)

Timothée Chalamet este renumit pentru talentul său de a interpreta roluri triste. „Beautiful Boy’ spune povestea reală a lui David Scheff (Steve Carell) care se străduiește să reia legătura cu fiul său, Nic (Chalamet), dependent de droguri. Întreaga acțiune este despre supraviețuire, recidivare și recuperare într-o familie care se luptă de mulți ani cu dependența.

On Chesil Beach (2017)

Acțiunea din „On Chesil Beach’ este plasată în Anglia anului 1962 și îi avem în prim-plan pe Edward (Billy Howle) și Florence (Saoirse Ronan), un cuplu de tineri proaspăt logodiți, aflați în luna de miere. Lucrurile se destramă când cei doi încearcă să aibă contact sexual, fiind nevoiți să se confrunte cu câteva adevăruri întunecate.

Beasts of the Southern Wild (2012)

Hushpuppy, rol interpretat de actrița Quvenzhané Wallis, în vârstă de șase ani, locuiește într-o comunitate Delta, aflată la capătul Pământului. Wink, tatăl ei, o pregătește pentru vremea când nu va mai fi lângă ea să o protejeze. După ce Wink se îmbolnăvește, natura se dezlănțuie, iar de sub ape se trezesc creaturi preistorice. Cu toate problemele care se apropie, Hushpuppy pleacă în căutarea mamei sale pentru ajutor.

Mudbound (2017)

După cel de-al Doilea Război Mondial, doi soldați se întorc acasă la familiile lor din Mississippi. Amândoi aduc cu ei cicatricile încă vizibile ale perioadei petrecute departe de casă. Cei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.