10 filme pe care pasionații de călătorii nu trebuie să le rateze

0

Ține minte doar că aceste filme, indiferent cât sunt de bune și interesante, nu vor putea niciodată reproduce experiențele incredibile pe care ți le oferă călătoriile în lumea întreagă.

Eat, Pray, Love

Ce ai zice de o călătorie culinară în Italia, una spirituală în India și o oprire în Indonezia pentru a găsi echilibrul dintre cele două, dar și sufletul pereche? Ce face ca acest film inspirat dintr-o poveste reală să fie fascinant este faptul că trăiești fiecare moment alături de personajul principal, Liz. Iar călătoriile ei sunt un adevărat deliciu turistic, la care cele mai multe dintre noi visează. Și, să recunoaștem, toți ne dorim uneori să ne detașăm de job, de viața monotonă si vrem să devenim persoane mai bune.

Into The Wild

Povestea adevărată a lui Christopher McCandless, un proaspăt absolvent de facultate care porneste într-o călătorie spre Alaska. În drumul său întâlnește tot felul de oameni, fiecare cu poveșți de viață fascinante. O călătorie plină de aventuri și experiențe care îi poartă drumurile tocmai până la punctul extrem din Alaska intitulat Ultima frontieră’. Un film despre experiențele, bune sau rele, pe care ți le pot oferi călătorile însă tocmai ele sunt cele care îți pot modifica viața și îți pot clădi caracterul.

Lost In Translation

Lost In Translation este povestea lui Bob și Charlotte, doi americani care vizitează Tokyo în același timp și devin prieteni în timp ce încearcă să își găsească locul într-un oraș străin în care trăiesc milioane de oameni. Un film care îți arată cât de amuzante și de interesante pot fi călătoriile într-o țară necunoscută, iar experiențele memorabile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.