10 filme pe care merită să le vezi deoarece vei râde copios

0

Cu toții experimentăm și anumite momente dificile în viață, iar atunci ar trebui să ne înconjurăm de persoanele dragi nouă și chiar să apelăm la câteva lucruri pentru a ne îmbunătăți starea de spirit, cum ar fi o comedie.

Dacă erai în căutarea unei comedii excelente, îți propunem 10 filme pe care merită să le vezi deoarece îți garantăm că vei râde copios:

1. Like a Boss

O comedie pe care merită să o urmărești este Like a Boss. Și spunem că merită deoarece prezintă povestea a două femei, și anume Rose și Tiffany, care sunt prietene de mulți ani, iar ele împart și un business. Însă, dacă ne-am fi așteptat ca ele să se înțeleagă de minune, iată că nu este așa deoarece atunci când firma lor de cosmetice nu mai produce atât de mulți bani, ele caută o soluție și apelează la Claire Luna să le ajute.

2. What Men Want

What Men Want este o altă comedie pe care ar trebui să o iei în considerare. Vei putea urmări cum Ali Davis, interpretată de actrița Taraji P. Henson, care este un agent sportiv, încearcă să le demonstreze colegilor săi că este capabilă și de misiuni mai grele.

3. Isnt It Romantic

Ar trebui să vezi toate filmele în care joacă actrița Rebel Wilson, însă astăzi vom aduce în atenție Isn’t It Romantic. Natalie încearcă din greu să se facă remarcată la locul de muncă, însă colegii ei nu o apreciază. După ce are un incident cu un hoț, viața ei se schimbă complet și devine protagonista unei povești de dragoste. 

4. The 40 Year Old Virgin

Un film pe care îl vei aprecia și la care vei râde copios în timp ce îl urmărești este The 40 Year Old Virgin. Andy Stitzer,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.