10 filme impresionante, dar mai puțin cunoscute, ale anului 2018

0

Iată zece dintre filmele anului 2018 despre care nu am auzit vorbindu-se atât de mult pe cât ne-am fi așteptat, dar care merită, cu siguranță, atenția noastră:

What They Had

Cu o distribuție incredibilă și o poveste emoționantă, aceasta este una dintre cele mai bune drame despre familie apărute în ultimul an. Michael Shannon și Hilary Swank îi interpretează pe Nick și Bridget, doi frați care se reunesc în orașul în care s-au născut, Chicago, după ce mama lor începe să aibă simptome de demență, iar tatăl lor nu vrea să-i accepte boala.

Night Comes On

Filmul lui Jordana Spiro spune povestea a două surori care pleacă într-o călătorie de răzbunare după ce mama lor este ucisă de tatăl lor, reușind să rămână în libertate din cauza lipsei dovezilor. Angel (Dominique Fishback), sora cea mare, are aproape 18 ani, însă și-a pierdut inocența copilăriei în urma experiențelor traumatizante din școala de corecție. Moartea mamei lor i-a schimbat complet lumea și este hotărâtă să o răzbune, însă faptul că persoana pe care trebuie să o ucidă este propriul ei tată, face totul mult mai dificil.

Colette

Keira Knightley interpretează unul dintre cele mai impresionante roluri din cariera sa, Sidonie-Gabrielle Colette, faimoasa scriitoare a secolului XX, cunoscută pentru romanul „Gigi”, din 1944, care a fost mai târziu transpus într-un film câștigător al premiului Oscar și un musical jucat pe Broadway.

We The Animals

Având la bază romanul cu același nume al lui Justin Torres, „We The Animals” ne introduce în copilăria lui Jonah, Manny și Joel, trei frați care cresc într-o familie disfuncțională din New York, în anii ’80. Filmul arată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.