10 filme din competiția de la Cannes pe care trebuie să le vezi

0

Dacă urmărești în fiecare an ce filme au premiera la Cannes și care sunt lungmetrajele aflate în competiție, acest articol este perfect pentru tine!

Îți prezentăm 10 filme din competiția de la Cannes pe care trebuie să le vezi anul acesta.

Parasite

Bong Joon-ho este cunoscut pentru modul în care combină satira și fantezia cu problemele sociale, exemple perfecte fiind filmele „Snowpiercer” (2013) și „Okja” (2017).

„Parasite” este o comedie-dramă care explorează puterea și dinamica dintre două familii aflate în circumstanțe sociale complet diferite. Regizorul a declarat că nu crede că filmul va fi înțeles pe deplin de publicul străin, însă diferențele prezentate sunt universale, fiind cele dintre oamenii bogați și cei săraci.

Rocketman

Dexter Fletcher, regizorul acestui film, se pare că se specializează pe crearea filmelor biografice, deoarece atunci când Rocketman era în pre-producție, el a preluat rolul lui Bryan Singer, pentru filmul „Bohemian Rhapsody”. Singer a fost concediat, iar filmul a primit numeroase critici, deoarece nu a prezentat foarte clar orientarea sexuală a lui Freddie Mercury.

Acest lucru este puțin probabil să se întâmple și în cazul lui „Rocketman”, deoarece acest aspect a fost foarte important pentru Elton John, a declarat președintele Paramount Wyck Godfrey pentru The Hollywood Reporter.

Filmul va avea premiera mondială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes și prezintă primii ani din carieră ai lui Elton John.

The Dead Dont Die

Filmele și serialele cu zombii sunt foarte populare în ultimul timp, dovadă fiind și faptul că un astfel de film SF a ajuns și la Festivalul de Film de la Cannes.

Bill Murray, Chloë…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.