10 filme care demonstrează că diferențele de personalitate în cuplu pot fi un lucru bun

0

Începutul secolului al XXI-lea ne-a prezentat sute de filme care au abordat renumitul clișeu „fata bună se îndrăgostește de băiatul rău”. Majoritatea dintre noi chiar visam la o astfel de poveste adolescentină, urmărind cu interes acțiunea prezentată. Astăzi, ne aducem aminte de acele cupluri pe care le-am admirat în filmele momentului:

1. 10 Things I Hate About You – Patrick și Katarina

Bianca Stratford se confruntă cu o dilemă serioasă. O regulă de familie o împiedică să iasă la întâlnire cu băiatul pe care-l place, condiția ca acest lucru să se întâmple fiind aceea ca sora ei, Kat, să-și găsească, de asemenea, un partener. În încercarea de a o câștiga pe Bianca, un potențial iubit o îndeamnă pe Kat să discute cu Patrick Verona, un băiat rebel care este capabil să-i câștige atenția și, în final, dragostea.

2. Twilight – Bella și Edward

Cu siguranță îți amintești de valul care a cuprins începutul anilor 2000 cu povestea de dragostea dintre Edward și Bella, el un vampir, iar ea, o liceană. Pe măsură ce petrec mai mult timp împreună, Bella se apropie de secretul pe care Edward îl ține bine ascuns de mii de ani. Deși sunt conștienți că se implică într-o relație interzisă, cei doi se aventurează pe tărâmuri romantice, înfruntând multe obstacole.

3. Crazy Stupid Love – Jacob și Hannah

Hannah este studentă la drept și nu este în căutare de drame romantice. Când Jacob încearcă să o cucerească într-un bar, așa cum face aproape în fiecare noapte cu o altă femeie, aceasta nu se lasă prea impresionată. Pentru a se distrage de la respingere, Jacob ajută un bărbat divorțat recent să deschidă conversații cu alte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.