10 filme care au avut premiera în urmă cu 30 de ani și încă nu și-au pierdut farmecul

0

Tehnologia pe care personajele o folosesc poate părea veche, referințele te pot induce în eroare, chiar și viziunea asupra viitorului poate fi foarte diferită, însă emoția pe care filmul o transmite rămâne intactă. Ești transportat în acea lume indiferent de vârsta pe care o ai; așa că am pregătit zece sugestii de filme care au avut premiera în urmă cu 30 de ani, ceea ce înseamnă că au fost realizate în 1989:

Batman

„Batman’ a cunoscut un succes imediat în 1989, și a fost unul dintre cele mai discutate filme din acea perioadă. Filmul are, bineînțeles, imperfecțiunile lui, însă chiar și în ziua de astăzi este considerat un clasic al genului. De atunci, au fost produse mai multe filme din seria „Batman’, însă cel din `89 marchează o perioadă specială din viețile copiilor anilor `80 – `90.

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan

Producătorii au realizat opt filme ale seriei „Friday the 13th’ în anii `80, construindu-i lui Jason Voorhees o reputație bine cunoscută de criminal în serie. „Jason Takes Manhattan’ nu este cel mai bun dintre toate, dar este de departe cel mai interesant, arătându-ne o poveste despre un grup de liceeni care merg într-o excursie cu barca, începând de pe Crystal Lake, locul în care Jason s-a înecat la sfârșitul filmului anterior.

Honey, I Shrunk The Kids

Inventatorul Wayne Szalinski a creat o rază de micșorare ce aparent, funcționează foarte bine, iar acest lucru îl află după ce, din greșeală, își micșorează copiii și prietenii acestora. În timp ce Wayne și soția lui, Diane, încearcă disperați să-i găsească pe copii, cei mici se aventurează într-o călătorie prin curtea din spatele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.