10 filme captivante pe care trebuie să le vezi

0

Aceste filme puzzle te vor ține cu siguranță în suspans și, tocmai de aceea, trebuie să fii cât mai atentă atunci când le vizionezi pentru a observa toate detaliile. Cu povești complicate și finaluri neașteptate, aceste filme te vor captiva și, dacă nu ai făcut-o deja, trebuie să le vezi!

1. The Da Vinci Code (2006)

Acest film, la fel ca romanul lui Dan Brown, a provocat numeroase controverse în rândul bisericii catolice și ortodoxe. O crimă care a avut loc în muzeul Luvru și detaliile ascunse în picturile lui Da Vinci duc la descoperirea unui mister protejat de o societate secretă timp de 2000 de ani, un secret care ar putea schimba complet creștinismul.

2. Donnie Darko (2001)

Un adolescent cu numeroase probleme, Donnie Darko, are o viziune tulburătoare. Acesta vede cum lumea se va distruge în 28 de zile și, cu ajutorul a mai multor personaje, inclusiv un iepure numit Frank, el descoperă legi fizice și metafizice misterioase, care duc la distrugerea universului.

3. Shutter Island (2010)

Șeriful Teddy Daniels și partenerul lui, Chuck, merg pe insula Shutter unde se află un spital pentru a investiga dispariția unui pacient. Pe măsură ce ei descoperă mai multe indicii, spitalul le îngreunează investigația, iar în urma unui uragan sunt întrerupte comunicațiile cu continentul.

Din această cauză evadează numeroși criminali, iar Teddy începe să se îndoiască de tot ceea ce în înconjoară, povestea având un final dramatic.

4. Inception (2010)

Dacă nu ai văzut până acum „Inception”, trebuie să o faci. Leonardo DiCaprio are un rol spectaculos, iar el și echipa lui funcționează după o structură logică, reușind să se infiltreze în mintea unui important…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.