10 dintre cele mai triste filme din toate timpurile

0

Ce ar fi, oare, viața noastră fără puțină dramă? Am construi relații mai sustenabile? Am scăpa de stres? Poate de tristețe? Nu putem răspunde la aceste întrebări pentru că, în fiecare dintre noi, există acel colț care se hrănește cu dramatismul zilelor cotidiene.

Știi acel sentiment când parcă te cufunzi într-o stare de tristețe, dar, de fapt, nu s-a întâmplat nimic grav în viața ta, care chiar să justifice emoția? Și noi! Iar în acele momente vrem să ne strecurăm în pat și să vedem un film care ne împărtășește starea de spirit. Așa că, iată care sunt propunerile noastre pentru acele zile în care vrei să dai piept cu emoțiile:

One Day

Emma (Anne Hathaway) și Dexter (Jim Sturgess) se cunosc din facultate, iar timp de două decenii au decis să se întâlnească într-o zi anume, în fiecare an. Timpul îi va găsi în situații diferite, viața li se va schimba considerabil odată cu trecerea anilor, însă, cumva, își vor da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Lion

Lion spune povestea unui băiat indian care, odată separat de familia lui și adoptat de un cuplu din Australia, pleacă în căutarea rudelor demult pierdute. Filmul oferă o mulțime de situații sensibile și te provoacă să reflectezi un pic la tot ceea ce este, de fapt, important în viață.

Call Me By Your Name

Call Me By Your Name este, prin definiție, un film sensibil. O poveste romantică dintre doi tineri devine, în scurt timp, acea dragoste după care tânjim cu toții – pasională, și totuși infantilă. Deși n-am spune despre sfârșit că este tocmai imprevizibil, având în vedere perioada în care se desfășoară acțiunea, are doza necesară de realitate care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.