10 dintre cele mai scumpe nunți din toate timpurile

0

Știm că ziua nunții este una dintre cele mai importante și speciale evenimente din viețile noastre, deci putem înțelege într-un fel de ce aceste persoane au ales să cheltuiască sume considerabile astfel încât toate aspectele la care s-au gândit de-a lungul timpului să fie îndeplinite. Iată câteva dintre cuplurile care au avut parte de nunta visurilor lor, fără să țină cont de banii investiți:

Prințul Charles și Prințesa Diana – 110 milioane de dolari

Prințul Charles și Prințesa Diana au știut, cu siguranță, de ce au nevoie pentru ca nunta lor să rămână în istorie. La acea vreme, suma cheltuită a fost de 48 de milioane de dolari, însă dacă luăm în calcul inflația și încercăm să aproximăm cât ar însemna acești bani în prezent, am ajuns la 110 milioane de dolari. Ceremonia a avut loc la Catedrala Sfântului Paul, iar Diana a purtat o rochie impresionantă, croită din dantelă prețioasă, foarte veche. Cei doi au avut în cadrul recepției 27 de torturi (deci îți poți imagina numărul invitaților) iar cel principal a avut înălțime de un metru și jumătate.

Vanisha Mittal și Amit Bhatia – 66 milioane de dolari

În primul rând, ar trebui să precizăm că Vanisha Mittal este fiica unuia dintre cei mai bogați bărbați din lume, deci nu este surprinzător faptul că nunta sa a fost atât de scumpă. Ceremonia de logodnă a fost ținută la Versailles, iar nunta cu Amit Bhatia a avut loc în Franța, la Chateau Vaux le Vicomte, în 2004. Kylie Minogue s-a numărat printre artiștii care au cântat în acea seară (fiind plătită cu 330.000 de dolari). Deși nunta a fost memorabilă mai ales pentru invitați, cei doi s-au despărțit în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.