10 dintre cele mai dezamăgitoare filme din 2019 (până acum)

0

Chiar și un film foarte bun poate dezamăgi o persoană care și-a creat anumite așteptări de la acțiune sau prestația personajelor. Filmele pe care le-am enumerat în această listă nu sunt filme rele, însă nu s-au ridicat la așteptările publicului, așa că se clasifică mai mult într-un clasament al peliculelor dezamăgitoare:

The Upside

The Intouchables a fost un fenomen când a apărut în 2011, ajungând în box office cu suma de 450 milioane de dolari. A fost un film pe care oamenii s-au înghesuit să-l vadă, mesajul rămas în urmă plantând speranța în sufletul tuturor celor care s-au instalat confortabil în scaunele din cinema. Această reacție puternică printre cei care l-au vizionat a rezultat, inevitabil, într-un remake Hollywoodian cu Bryan Cranston și Kevin Hart în rolurile principale. Potrivit opiniilor mai multor critici, remake-ul nu a făcut altceva decât să adauge mai multă previzibilitate unei povești deja previzibile.

Cea mai mare problemă cu The Upside rămâne, totuși, inabilitatea de a-și justifica existența. Două roluri interpretate, într-adevăr, impecabil, nu sunt de ajuns pentru a salva un film mult prea sentimental și convențional.

Brightburn

Contrar mai multor filme din această listă, Brightburn nu este chiar dezamăgitor, însă nici prea inteligent sau inovator. Povestea nu a fost exploatată la potențial maxim. Filmul nu se diferențiază prea mult de Halloween sau Friday the 13th, acțiunea fiind chiar plictisitoare pe alocuri. O sugestie din partea publicului a fost aceea ca psihicul personajelor să fi fost pus în evidență, ca lucrurile să devină ceva mai captivante.

Pet Sematary

În urma premierei, Pet Sematary strânsese deja o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.