10 dintre cele mai costisitoare seriale din toate timpurile

0

Atunci când urmărim un serial sau un film, involuntar ne gândim la suma investită în realizarea lui, iar câteodată presupunerile noastre nu sunt nici pe departe aproape de adevăr. De la The Crown și până la Game of Thrones, iată care sunt serialele de televiziune în care s-au investit sume imense:

Camelot – 7 milioane de dolari per episod

Camelot, produs de Starz, nominalizat pentru cele mai impresionante costume la Premiile Emmy, care se concentrează pe legenda Regelui Arthur și care a avut o distribuție plină de celebrități, a costat în jur de șapte milioane de dolari per episod, potrivit The Wall Street Journal. Producătorii au anunțat sfârșitul serialului prin următoarea declarație: „Din cauza unor schimbări semnificative în producție, Starz a decis să nu ia în considerare opțiunea continuării sezoanelor pentru Camelot, cu partenerii noștri de producție GK-tv, Octagon Films și Take 5 Productions.”

Sens8 – 9 milioane de dolari per episod

Serialul produs de Netflix, Sens8, a costat în jur de nouă milioane de dolari per episod, potrivit The Verge, datorită sferei complexe de acțiune și a producției impresionante. Show-ul a fost anulat după două sezoane.

Game of Thrones – 10 milioane de dolari per episod

Având în vedere distribuția imensă, episoadele cu acțiune complexă și valoarea impresionantă a producției, nu este nicio surpriză că renumitul serial de pe HBO a costat aproximativ 10 milioane de dolari per episod. 

Friends – 10 milioane de dolari per episod

În ultimele sezoane ale show-ului, Friends a ajuns să valoreze 10 milioane de dolari per episod, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza producției costisitoare, ci a salariilor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.