10 destinații perfecte pentru o vacanță alături prietena ta cea mai bună

0

O vacanță alături de prietena cea mai bună este binevenită în orice moment. Veți avea parte de momente distractive și amintiri amuzante oriunde veți merge, însă ți-am pregătit 10 destinații care vor face ca escapada voastră să fie de neuitat.

1. Lisabona, Portugalia

Dacă niciunei dintre voi nu îi place să planifice în detaliu o călătorie și nici nu ați vrea să vizitați prea multe muzee, ci mai degrabă să cunoașteți un oraș plimbându-vă pe străduțe, Lisabona este orașul perfect. Aici puteți să vă bucurați de spectacolele de stradă, de arhitectura spectaculoasă, precum și de produsele de patiserie delicioase! Nu puteți rata turnul din Belem și, totodată, trebuie să gustați faimoasele pasteis de nata.

2. Londra, Regatul Unit al Marii Britanii

Londra este un oraș în care trebuie să ajungi neapărat alături de prietena ta cea mai bună. Fie că faceți un tur al orașului în acele autobuze supraetajate, fie pur și simplu vă plimbați la pas, orașul va deveni cu siguranță unul dintre preferatele voastre. Aveți numeroase obiective turistice de vizitat printre care și Palatul Buckingham, un must see dacă ești o fană a familiei regale britanice.

3. Split, Croația

Dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante, Split este destinația perfectă. Puteți vizita orașul, dar în același timp vă puteți petrece timpul la plajă.

4. Santorini, Grecia

O altă destinație perfectă dacă vă doriți o vacanță la plajă este Santorini. Bucurați-vă de peisaj, relaxați-vă la plajă și petreceți până în zori la cele mai exclusiviste cluburi. Santorini a devenit în ultimii ani o insulă preferată de numeroase vedete, așadar nu ar trebui să fii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.