10 celebrități care și-au vorbit de rău filmele în public

0

Orice aluzie a unui actor la faptul că nu ar fi 100% recunoscător pentru oportunitatea de a lucra la Hollywood nu e privită cu ochi buni, dar e reconfortant să afli că nici lor nu le-a plăcut filmul pe care și noi l-am urât. Desigur, sinceritatea funcționează mai bine în anumite cazuri decât în altele, când poate ar fi de preferat să nu spui nimic. Mai jos, 10 celebrități care și-au vorbit de rău propriile filme:

George Clooney

George Clooney știe că Batman and Robin e un film prost și nu va încerca să-i convingă pe alții de contrariu. Dar indiferent de calitatea acestuia, rolul lui Batman a fost o rampă de lansare pentru cariera lui Clooney, care la momentul respectiv nu era chemat la casting-uri pentru filme, în pofida rolului său de succes din serialul ER. „Privind în urmă, e ușor să spun – Filmul a fost o prostie, iar eu am jucat foarte prost în el -„, a povestit Clooney într-un interviu din 2011. „Dar adevărul este că telefonul a sunat, iar șeful de la Warner Bros. mi-a zis  – Vino la mine în birou, îl vei juca pe Batman în noul film al seriei -, iar eu am zis ‘Yeah!’. Mi-am sunat prietenii, care au țipat de bucurie, am țipat și eu, nu ne venea să credem că se întâmplă asta.”

Mark Whalberg

Mark Wahlberg, care este catolic practicant, a declarat în 2017 „Sper că lui Dumnezeu îi plac filmele și că este iertător, pentru că am făcut destule alegeri proaste în trecut”. Când a fost rugat să exemplifice, a spus că Boogie Nights, filmul din 1997 în care interpretează un star porno, era primul pe lista lui de regrete. Actorul a menționat și The Happening, pe care l-a numit, pur și simplu, „un film foarte prost”.

Jim…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.