10 celebrități care și-au schimbat complet înfățișarea după ce au devenit faimoase

0

Multe celebrități și-au schimbat înfățișarea pe măsură ce carierele lor au evoluat. Însă, unele dintre acestea arată complet diferit față de prima apariție publică în lumina reflectoarelor. Iată 10 vedete care au avut parte de schimbări semnificative, fie că vorbim despre stil vestimentar, culoarea părului sau operații estetice:

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a devenit faimoasă odată cu premiera show-ului Keeping Up with the Kardashians, în 2007. La acea vreme, Khloe se descria ca fiind sora „grăsuță și amuzantă”. Aceasta a început să facă sport în 2013, ca o terapie în urma divorțului, iar în prezent, mezina familiei Kardashian și-a construit propriul brand, concentrându-se pe un stil de viață sănătos, scriind cartea Strong Looks Better Naked și debutând show-ul Revenge Body. Odată cu această schimbare, Khloe și-a vopsit părul blond și a adoptat o garderobă monocromă.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a devenit faimoasă pentru rolul principal din Hannah Montana, însă odată cu terminarea show-ului, artista a vrut să nu fie remarcată doar pentru serialul de pe Disney Channel. După ce a surprins o lume întreagă cu tunsoarea scurtă, dar și stilul excentric, Miley are acum părul lung și blond, dar nu încetează să stârnească păreri contradictorii printre fani și critici, cea mai recentă controversă fiind legată de videoclipul apărut recent, Mother’s Daughter.

Justin Bieber

Justin Bieber a avut parte de o transformare sub ochii publicului, având în vedere că a semnat cu casa de discuri Island Def Jam la doar 14 ani. Alegerile în materie de haine constau în piese casual, pulovere violet (în mare parte) și pantofi sport, acum, artistul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.