10 actori foarte buni care au jucat în filme foarte proaste

0

Când vine vorba de actori foarte buni care fac alegeri profesionale greșite, sunt o mulțime dintre care am fi putut alege. Însă aceasta este o listă subiectivă, bazată pe preferințele redacției ELLE, a unor actori foarte buni (o spun carierele lor recompensate cu succes din plin) care au jucat în filme foarte proaste.

Jake Gyllenhaal în „Prince of Persia: The Sands of Time”

Jake a strălucit în Brokeback Mountain, alături de Heath Ledger, Nightcrawler (pentru care a și fost nominalizat la un Glob de Aur) sau Nocturnal Animals, însă nu a fost la fel de inspirat când a ales să joace în Prince of Persia: The Sands of Time, un film action fantasy regizat de Mike Newell după jocul video cu același nume. Criticii au spus că filmul e mai bun decât alte adaptări după jocuri, dar nu i-au găsit multe alte calități.

Daniel Day-Lewis în „Nine”

Musicalul lui Rob Marshall din 2009 este exemplul perfect de film nefericit în care joacă actori foarte buni. O adaptare după Fellini, filmul îl pune pe Daniel Day Lewis alături de Marion Cotillard, Penelope Cruz, Judi Dench, Fergie, Kate Hudson, Nicole Kidman și Sophia Loren, dar niciunul dintre aceștia nu reușește să salveze pelicula de la dezastru (de critică și de casă). Nici măcar Daniel Day-Lewis, al cărui talent a fost recompensat de trei ori cu premiul Oscar (pentru My Left Foot, There Will Be Blood și Lincoln).

Kate Winslet în „Wonder Wheel”

Drama lui Woody Allen cu Jim Belushi, Kate Winslet, Juno Temple și Justin Timberlake în rolurile principale spune povestea celei de-a doua soții și a fiicei unui operator de carusel, ambele având aventuri. Și deși rolul lui Winslet a fost apreciat de unii critici, filmul nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.