Wow! Monica Iagăr este însărcinată la 46 de ani! Fosta campioană este în luna a opta de sarcină iar totul a fost secret!: „Am zis «dați-mi o soluție»”

0

Fosta mare campioană a mai reușit o performanță în viața ei, aceea de a rămâne pentru a treia oară gravidă și la vârsta de 46 de ani, după ce a pierdut o sarcină în luna a patra.

Monica Iagăr este gravidă la vârsta de 46 de ani! Fosta noastră campioană va naște în această vară. Ea și iubitul ei vor urma să se bucure de viitorul membru chiar în vara aceasta.

Fosta mare campioană a României la săritura în înălțime este o persoană foarte discretă. Aparent, Monica este însărcinată în luna a opta iar toată sarcina a fost ținută ascunsă.

În urmă cu ceva timp, Monica Iagăr a mai fost căsătorită cu Cosmin Cernat cu care are împreună 2 fete, pe Maya (10 ani) si Ayana (16 ani). De asemenea, campioana nu a ținut secret faptul că și-ar mai dori încă un copil, ba chiar a menționat că și-ar dori un frățior pentru fetele ei. Pe parcursul relației cu Cristi Neacșu, Monica Iagăr a trecut și prin clipe mai delicate, după ce a pierdut o sarcină în luna a patra.

Monica Iagăr, în vârstă de 46 de ani, a povestit într-un interviu recent că își mai dorea un copil foarte mult.

 ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine.

O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes”, povestea Monica Iagăr, într-un interviu efectuat cu ocazia Campaniei inițiată de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, susținută de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

”Am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.