Woody Allen descrie relația cu cea care i-a fost, pentru un timp, fiică vitregă: „Nu ne puteam lua mâinile unul după celălalt”

0

„La începutul relației noastre, când dorința domnește supremă, nu ne puteam lua mâinile unul de pe celălalt”, scrie Allen în cartea „Apropos of Nothing”, lansată luni cu sunete de trămbițe. Editura Arcade Publishing a tipărit în sfârșit cartea actorului după ce editura Hachette renunțase din cauza protestelor unei părți a angajaților.

În controversata carte, Allen spune că s-a îndrăgostit de Soon-Yi în 1991, când era încă într-o relație cu mama acesteia, Mia Farrow, cu care are patru copii. Regizorul mai scrie că el și Mia Farrow erau practic despărțiți când a început relația cu fiica adoptată a acesteia, care este cu 35 de ani mai tânără. Totuși, recunoaște că Farrow a aflat despre aventura lor când a descoperit în apartamentul lui Allen poze erotice cu Soon-Yi Previn, atunci în vârstă de 20 de ani.

„Sigur că îi înțeleg șocul, groaza, furia, totul. Este reacția corectă, așteptată”, scrie regizorul, precizând că nu are regrete. „Când lucrurile au fost grele, iar eu am fost un paria în toate cercurile pe care le cunoșteam, am fost întrebat dacă, cunoscând…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.