Will Smith și Martin Lawrence revoluționează Miami Beach cu noul film din seria „Bad Boys”

0

Will Smith, Martin Lawrence şi Nicky Jam au revoluţionat Miami Beach cu premiera noului film ‘Bad Boys For Life’, al treilea din această saga de acţiune, şi care va fi lansat vineri pe marile ecrane, relatează EFE.

„Trebuia să ne întoarcem la Miami unde a început totul”, a declarat Will Smith, care reia rolul lui Mike Lowrey. Alături de el era prezent Martin Lawrence, care îşi repetă personajul Marcus Burnett.

Cei doi actori au fost întâmpinaţi de sute de fani care s-au înghesuit duminică seară pe Lincoln Road pentru a-i putea vedea: strigătele de emoţie şi traficul blocat au acoperit ritmurile de reggaeton care au anunţat premiera filmului.

Recent sosiţi din Europa şi emoţionaţi de a fi din nou în oraşul unde au filmat marea parte a exterioarelor, Smith şi Lawrence au servit pe covorul roşu o cafeluţă cubaneză şi au asigurat că mesajul filmului este că „toate lumea are nevoie de un prieten de suflet”.

Savoarea „latino” este amplu prezent în cel de-al treilea film din seria ‘Bad Boys’, începând cu muzica. Pe covorul roşu au defilat şi câţiva exponenţi ai muzicii urbane în limba spaniolă precum Manuel Turizo, Mottif y Maffio şi mai ales cântăreţul american de origine dominicană, Nicky Jam, care în film joacă rolul negativ al lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.