Viorel Lis se judecă cu statul! Ce pensie vrea să obțină fostul edil în urma procesului

0

Fostul primar al Capitalei a dat peste necazuri noi. Are multe probleme de sănătate, pastilele și medicamentele sunt scumpe, iar banii din ce în ce mai puțini.

Viorel Lis susține că vrea cu orice preț o pensie mai mare. Ba chiar, fostul primar al capitalei s-a decis să își rezolve de unul singur problemele, chiar în instanță. Cu doar câteva săptămâni în urmă, soțul Oanei Lis a deschis un proces. În acesta, Viorel Lis cerea mărirea pensiei sale de revoluționar. În acest moment, acesta primește doar o mie de lei pe lună.

Viorel Lis a cerut ca pensia sa de revoluționar să se majoreze la suma de 4.000 de lei pe lună. Din nefericire însă, magistrații de la Tribunalul București au luat o hotărâre care nu-l bucură prea tare pe fostul edil. Și asta deoarece, Viorel, care nici nu mai câștigă bani din păcănele, va rămâne cu aceeași pensie.

Viorel Lis își dorește o pensie mult mai mare

“Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti”, a hotărât instanța.

Acesta are la dispozitie 15 zile pentru a face un recurs. Dacă nu se va lupta în continuare cu statul, fostul edil va rămâne cu pensie pe care o mai are acum, adică de o mie de lei.

Câți bani câștigă fostul edil al capitalei, Viorel Lis

“Am 2.200 de lei de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de la revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi“, declara Viorel Lis în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro

De ce nu mai joacă Viorel Lis la păcănele

”Rar mai joc acum la păcănele, din motiv că mă deplasez greu. Am toate bolile din lume: la cap, diabet și la nivelul picioarele. Le am amorțite până la genunchi. Dacă mă vede cineva mergând pe stradă, zice că sunt beat. Iau 30 de pastile pe zi”, a declarat fostul primar,  după ce a fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.