Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, îi aduce un omagiu regretatei sale fiice

0

Moartea tragică și fulgerătoare a lui Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna, în urma unui accident de elicopter a șocat întreaga lume.

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini, dar și clipuri în memoria regretatei sale fiice: „Gianna mea. Doamne, mi-e dor de tine. Am fost atât de norocoasă că m-am putut trezi să-ți văd fața superbă și zâmbetul uimitor timp de 13 ani. Mi-aș fi dorit să fac asta și în ultimul moment. Mami te iubește până la lună și înapoi, #2 #Mambacita #GigiBryant”, a scris Vanessa.

„Gigi a mea. Te iubesc! Îmi e dor de tine. Ne-ai învățat pe noi toți că niciodată un act de bunătate nu este prea mic. Mami va fi întotdeauna mândră de tine. #2”, a scris Vanessa, alături de o fotografie cu tricoul cu numărul 2 pe care fiica sa l-a purtat. Gianna a fost vedeta echipei de baschet din clasa a opta de la Harbour Day School din Newport Beach.

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, a stat cât mai departe de presă, însă în urmă cu doar câteva zile, aceasta a postat un mesaj emoționant pe Instagram despre tragedia în care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.