Vanessa Bryant, declarații emoționante la comemorarea lui Kobe Bryant și a fiicei sale

0

Vanessa Bryant, soția baschetbalistului Kobe Bryant, a făcut declarații cu adevărat emoționante atunci când a urcat pe scenă la ceremonia care a avut loc în Los Angeles în memoria acestuia și a fiicei lor, Gianna.

Vanessa și-a început discursul amintindu-și de cum era fiica ei: „Gianna Bryant avea un suflet uimitor de dulce și de blând. Ea era mereu grijulie. Era una dintre cele mai bune prietene ale mele. Kobe întotdeauna îmi spunea că era la fel ca mine, a avut personalitatea și sarcasmul meu, dar în interior era extrem de iubitoare.”

Având lacrimi în ochi, Vanessa și-a continuat discursul: „Nu o vom mai vedea pe Gianna mergând la liceu alături de sora ei mai mare, Natalia. Nu vom avea șansa de a o învăța să conducă o mașină. Nu îi voi mai putea spune cât de minunat arată în ziua nunții. Nu voi mai avea niciodată ocazia de a-mi vedea fiica dansând alături de tatăl ei.. sau având copii. Îmi este dor de tine, de voi toți, în fiecare zi”, a mai spus Vanessa.

„Nu l-am considerat pe Kobe o celebritate sau un baschetbalist incredibil. El a fost soțul meu și un tată minunat pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.